Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál
search
  • Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál
  • Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál

Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál

549,90 €   s DPH

458,25 €   bez DPH

Môžete mať už do 1 dňa

Garmin Rally RS 100 Upgrade pedál

Množstvo
Na sklade!

Tento produkt Vám umožní jednoducho "upgradovať" zjednodušený Rally RS 100 na plnohodnotné riešenie snímania výkonu pre oba pedále > Rally RS 200. Balenie c obsahuje všetko potrebné pre jednoduchú montáž pre doplnenie plnohodnotného riešenia snímania výkonu na oboch pedáloch.

img.asp?attid=417049 Hlavné prednosti plnohodnotného riešenia pre snímanie výkonu na oboch pedáloch

Štandardná metrika, ktorú poskytuje Rally RS 100 na výstupe - aktuálny a celkový výkon (W), kadencia a pod. okamžite doplníte o pokročilé merania a metriky.

Rozšírený výstup po upgrade - pripojení Rally RS 100 Upgrade pedála ponúka o.i. údaje súvisiace s analýzou už získaných dát, ktoré popisujú:

CYCLING DYNAMICS - zobrazenie kompletnej výkonnostnej metriky na kompatibilnom Edge*, ktorý poskytuje grafický výstup s informáciami o čase strávenom v sedle/postoji, fázach výkonu, silových fázach, stredovom vyvážení plochy pedálov (PCO), uhly silovej fázy a pod.

TE= Torgue Effectiveness - efektivita krútiaceho momentu.
Seated / Standing position - čas státia / sedenia v pedáloch.
PS= Pedal Smoothness - plynulosť pedálovania.
FTP = Functional Threshold Power - najvyšší priemerný výkon, ktorý ste schopný udržiavať počas 1 hodiny.
IF = Intensity Factor- vyjadruhe vzťah vynaloženej námahy k vašemu maximu resp. vyčíslenie intenzity tréningu oproti aktuálnej úrovni / schopnostiam.
TSS = Training Stress Score - spôsob merania zaťaženia organizmu počas jazdy. Hodnota TSS napomáha vyvažovať inteznitu tréningu a následnú regeneráciu tela.
PP = Power Phase - fáza výkonu poskytuje hodnotné informácie o aplikovaní výkonu v priebehu otáčky kľuky.
NP = Normalized Power- odhadovaný výkon, ktorý by ste mohli udržiavať, ak je váš výstupný výkon dokonale konštantný (stály) - prepočítavané aj na základe rozdielov spôsobených napr. silným vetrom / stúpania a pod.

GARMIN
010-12987-01
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.