Garmin Edge 1040 Solar - cyklopočítač
search
  • Garmin Edge 1040 Solar - cyklopočítač
  • Garmin Edge 1040 Solar - cyklopočítač
  • Garmin Edge 1040 Solar - cyklopočítač
  • Garmin Edge 1040 Solar - cyklopočítač

Garmin Edge 1040 Solar - cyklopočítač

694,00 €   s DPH

578,33 €   bez DPH

Môžete mať už do 1 dňa

Efektívne solárne dobíjanie umožní predĺžiť výdrž batérie až o 20 minút za každú hodinu jazdy (v závislosti intenzity*). 

Množstvo
Na sklade

Popis produktu:

Edge 1040 Solar je náš prvý cyklopočítač so solárnym dobíjaním. Mimoriadne odolné sklíčko Power Glass™ s podporou solárneho dobíjania prináša extra predĺženie výdrže batérie. Efektívne solárne dobíjanie umožní predĺžiť výdrž batérie až o 20 minút za každú hodinu jazdy (v závislosti intenzity*). Vďaka výbave a novému typu GPS priíjimača multi-band GNSS bude použitie a záznam trasy (dát) ešte spoľahlivejšie kdekoľvek sa budete nachádzať. Edge 1040 si zakladá na osvedčenej výbave starších modelových sérií a navyše prináša množstvo vylepšení vrátane predĺženej výdrže batérie. 

Vysoký štandard výbavy s farebným dotykovým displejom s podporou ovládania aj v rukaviciach je doplnený o nové prepracované funkcie fyziologických metrík - REAL-TIME STAMINA vám umožní sledovať úroveň vyčerpania v reálnom čase, POWER GUIDE poskytne lepší náhľad na dosahované a dosiahnuteľné výkonnostné ciele (W) s pripojeným wattmetrom. 

img.asp?attid=580977

Na jazdu s Edge 1040 Plus budete vždy pripravený okamžite, bez zbytočného nastavovania. Predovšetkým vďaka novému prepracovanému manažmentu nastavení a správe dát s podrobným nastavením zobrazovania dát v závislosti od typu aktivity (cestná cyklistika, MTB, indoor a pod.), pripojených snímačov a tiež na základe obľúbenosti. Nezáleží aký druh cyklistiky uprestnostňujete Edge 1040 bude pridanou hodnotou každej jazdy. Nový Edge 1040 poskytne predĺženú výdrž batérie až do 35/180 hodín* so > solárnym dobíjaním* + s možnosťou externého napájania vďaka voliteľnej externej batérií >Garmin charge™ power pack .

010-02503-21
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.