• -75%
Rokform - puzdro Rugged pre Apple iPhone 11 Pro – čierne
search
  • Rokform - puzdro Rugged pre Apple iPhone 11 Pro – čierne

Rokform - puzdro Rugged pre Apple iPhone 11 Pro – čierne

39,90 €
9,98 €   s DPH Zľava 75%

8,31 €   bez DPH

Môžete mať už do 1 dňa

Rokform - puzdro Rugged pre Apple iPhone 11 Pro – čierne

Množstvo
Na sklade!

Odolné športové puzdro ideálne pre tých, ktorí žijú aktívnym životom. Je ľahké, tenké a kompaktné a perfektne chráni pri páde.

Prémiová kvalita

Odolné športovné puzdro Rokform je vyrobené z vysoko odolného polykarbonátu. Je perfektný pre tých, ktorí žijú aktívnym životom. Puzdro je zložené z niekoľkých vrstiev, ktoré chránia pred pádom. Na tlmenie nárazu využíva mäkkú vnútornú vrstvu, pred vniknutím akýchkoľvek ostrých telies chráni vonkajšia tvrdá polykarbonátová vrstva.

Sport plus layers

Jednotka medzi pripevniteľnými puzdrami pre mobilné zariadenia

Robustné a pripevniteľné puzdro je vybavené montážnym systémom Rokform RMS. Vďaka tomu môžete pripojiť svoj prístroj k širokému sortimentu príslušenstva, ako sú držiaky na bicykle, motocykle, automobily, kočíky, golfové vozíky atď.

univ mountrugged lifestyle03

Magnetický úchyt RokSafe

Odolné športové puzdro Rokform obsahuje vyberateľný magnet Roksafe, vďaka ktorému môžete prichytiť zariadenie k akémukoľvek magnetickému kovovému povrchu alebo k jednému z magnetických držiakov. Magnet je neodymový, je teda bezpečný pre GPSBluetoothWi-fikreditné kartyApple Payprenos dát alebo fotoaparát.

rugged lifestyle01

Za hranicou ochrany

Robustné puzdro Rokform bolo dôkladne testované, aby zaistilo maximálnu ochranu. Ochrana pred pádom bola testovaná podľa prísne normy MIL-STD 810G-516.6. Dizajn púzdra využíva štvorbodového ochranného systému, ktorý drží displej zariadenia a zadnú časť krytu nad úrovňou povrchu, a tým zabraňuje ich poškriabaniu. Prekrývajúce hrana puzdra potom chráni displej pri páde na hranu. Vďaka zväčšeným otvorom pre konektory jacku a lightningu bez problému pripojíte akékoľvek obľúbené príslušenstvo.

rf sport v3 ip6 dtls_1

Kompaktný dizajn

Odolné športové pouzdroje veľmi ľahké, tenké a kompaktné. Zmestí sa do akejkoľvek vrecka, takže sa nemusíte báť, že so sebou budete nosiť príliš veľkú záťaž.

rf rugged lifestyle 05 ip6rf rugged lifestyle 01 ip6p

Rokform
RKF306601P
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Mohlo by vás zaujímať aj