GARMIN Varia cyklo-radar RTL515
search
  • GARMIN Varia cyklo-radar RTL515
  • GARMIN Varia cyklo-radar RTL515
  • GARMIN Varia cyklo-radar RTL515
  • GARMIN Varia cyklo-radar RTL515
  • GARMIN Varia cyklo-radar RTL515

GARMIN Varia cyklo-radar RTL515

175,00 €   s DPH

145,83 €   bez DPH

Môžete mať už do 1 dňa

GARMIN Varia cyklo-radar RTL515

Množstvo
Na sklade!

GARMIN Varia cyklo-radar RTL515

Popis produktu:

Model Varia™ RTL515 z novej generácie je navyše vybavený Bluetooth rozhraním pre pripojenie a využitie funkcií v spojení so smartfónom a novou aplikáciou Varia App. Vylepšená je aj konštrukcia montážného držiaka na bicykel, ktorý obsahuje adaptér pre rôžne tvary/profily sedloviek - od štandardného okrúhleho až po AERO profil. Nový model Varia™ RTL515 podporuje aj viacero profilov pre optimálne použitie napr. prij jazde v peletóne radar zníži intenzitu osvetlenia pri blikaní na približujúce sa vozidlo, tak aby ste neoslepovali svojich spolujazdcov v peletóne.

Jednotka Varia™ cyklo-radar RTL 515 ideálne doplňuje výbavu kompatibilného cyklopočítača zo série Edge® 25 / 130 / 520 / 520 Plus / 530 / 820 / 830 / 1000 / 1030 / Explore a vo veľkej miere rozširuje jeho funkcionalitu. Varia™ cyklo-radar je možné ďalej používať aj v kombinácii s hodinkami zo sérií Forerunner 945 / Fénix 5 (Plus) / Fénix 6 / Tactix Delta / Vívoactive 3 .

Vodotesnosť IPX7 Jazda v každom počasí...cyklo-radar Varia™ radar je odolný voči dažďu, snehu, potu a pod.
VARIA APP NOVINKA! Integrovaný Bluetooth pre pripojenie Varia radaru k smartfónu s využitím aplikácie Varia App. Vďaka prehľadnej aplikácií získate prehľad o situácií "za vami" o blížiacich sa vozidlách. Tiež si môžete nastaviť zvukové a vibračné upozornenia. Po spárovaní so smartfónom Varia™ dokáže zaregistrovať a upozorniť jazdca na približujúce sa vozidlá až zo vzdialenosti 140 metrov. V rámci nastavenia spustí pripojený smartfón alarm (zvukové a/alebo vibračné upozornenie) ihneď po zaregistrovaní vozidla. Varia™ rozoznáva aj rýchlosť vozidla a pokiaľ sa približuje príliš rýchlo, tak sa displej sfarbí do červena a spätné LED svetlo zmení (zvýši) intenzitu (blikania).
ANT+ Vybavený bezdrôtovou technológiou ANT+™ (10m) pre pripojenie ku kompatibilnému zariadeniu Garmin* alebo tiež k samostatnej jednotke RDU. - viď záložka "Príslušenstvo".
Bluetooth new NOVINKA: Bluetooth® integrované rozhranie pre pripojenie a použitie cyklo-radaru v spojení so smartfónmi prostredníctvom aplikácie Varia App. Alternatívne môžete pripojenie radaru využívať aj s aplikáciami tretích strán* (Ride with GPS) pre rozšírenie funčnosti a použiteľnosti.
Varia kompatibilny Vidieť a byť videný! Pripojení a aktívny radar Varia poskytuje vizuálne informácie doplnené o zvukové alarmy na blížiace sa vozidlo. Automaticky sú detekované iba vozidlá blížiace sa zozadu k vám. Zadné (červené) svetlo je viditeľné až do vzdialenosti 1km a je šírené v zábere až 220 stupňov (od bicykla). Pripojení a aktívny radar Varia poskytuje vizuálne informácie na displeji pripojeného Garmin ANT+ zariadenia doplnené o zvukové a vibračné* alarmy na blížiace sa vozidlo. Na pripojenom smartfóne cez Bluetooth sú informácie zobrazené na displeji prostredníctvom aplikácie Varia App doplnené o zvukové a vibračné upozornenia. Automaticky sú detekované iba vozidlá blížiace sa zozadu k vám zo vzdialenosti 140 metrov.
Dobíjateľná batéria Vylepšená výdrž vstavanej (nabíjateľnej) lítium - iónovej batérie s výdržou až do 15 hodín (denný režim - blikanie / intenzita 65 lumenov) alebo s výdržou až do 6 hodín (nočný režim - blikanie - intenzita 29 lumenov). Neprerušované svetlo (bez blikania) ponúka intezitu 20 lumenov s výdržou do 6 hodín.

GARMIN
010-02375-00
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.