Garmin quatix 7 PRO
search
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO
  • Garmin quatix 7 PRO

Garmin quatix 7 PRO

970,00 €   s DPH

808,33 €   bez DPH

Môžete mať už do 1 dňa

Garmin quatix 7 PRO

Množstvo
Na sklade

emea-productfan-d1-2400x683.jpg

quatix 7 Pro

JACHTÁRSKE GPS SMART HODINKY S CELOROČNÝM VYUŽITÍM


Prémiové GPS smart jachtárske hodinky quatix® 7 Pro ponúkajú dôležité lodné funkcie a jedinečnú kombináciu smart, športových, outdoorových a zdravotných funkcií. Spolu s vysokou odolnosťou a dlhou výdržou sú to ideálne hodinky na celoročné používanie. Adaptivný dotykový AMOLED displej, krytý zafírovým sklíčkom je doplnený o klasické ovládanie cez tlačidlá. Štandardom výbavy sú o.i. pokročilé tréningové funkcie, nepretržité sledovanie zdravia a integrované svietidlo LED.

 

 fenix 7 Pro Sapphire Solar
 

DLHÁ VÝDRŽ BATÉRIE VĎAKA OPTIMALIZOVANEJ SPOTREBE ENERGIE
Výdrž batérie je až 16 dní v režime smart hodiniek, až 42 hodín v režime GPS a až 60 hodín v úspornom režime UltraTrac™.

LED SVIETIDLO
Hodinky majú v puzdre zabudovanú jedinečnú LED baterku s vysokým výkonom, dlhou životnosťou a nastaviteľnou farbou, intenzitou svetla a režimom svietenia.

SLEDOVANIE MNOŽSTVA AKTIVÍT
Okrem profilov spojených s námornou návigáciou majú hodinky predinštalované profily pre beh, cyklistiku chôdza, sufring, veslovanie, plávanie v bazéne + na otvorenej vode, jóga, silový a kardio-tréning, eliptický tréning a beh do schodov, hiking, horolezectvo, lyžovanie, snowboarding, bežkovanie, SUP +30 nových profilov aktivít vrátane tímových športov, profilov napr. pre hokej, futbal, basketbal a pod..

DOTYKOVÉ A TLAČIDLOVÉ OVLÁDANIE
Citlivý dotykový displej dopĺňajú klasické ovládacie tlačidlá. Fungujú v akomkoľvek prostredí a poskytujú rýchly prístup k nastaveniam a funkciám.

PREPOJENIE S NÁMORNOU ELEKTRONIKOU NA PALUBE
Priamo zo zápästia môžete ovládať predný motor Force, kompatibilné chartplotre, autopilota, audio zariadenia Fusion® a ďalšiu lodnú elektroniku.

NAVIGÁCIA PRIAMO K CIEĽU S BLUECHART® G3 MAPOU

NAVIGÁCIA PRIAMO K CIEĽU S BLUECHART® G3 MAPOU
Quatix 7 Pro dokáže zobrazovať podrobné námorné mapy založené na údajoch Navionics® (dostupné samostatne*).

TOPOGRAFICKÉ MAPY A DOPLNKY

TOPOGRAFICKÉ MAPY A DOPLNKY
Hodinky quatix 7 PRO sú dodávané s detailnou mapou TopoActive nášho kontinentu a pri cestovaní umožňujú bezplatné stiahnutie ďalších máp z celého sveta. Vďaka Wi-Fi® môžete ľahko inštalovať a aktualizovať mapy a softvér bez počítača. Ďalej sú predinštalovné LYŽIARSKE MAPY SKIVIEW™, ktoré obsahujú rozloženie a náročnosť zjazdoviek vo viac ako 2000 lyžiarskych strediskách po celom svete. V pamäti hodiniek je k dispozícii databáza CourseView s viac ako 43 000 mapami golfových ihrísk z celého sveta.

VSTAVANÉ SNÍMAČE ABC

VSTAVANÉ SNÍMAČE ABC
Navigáciu v teréne uľahčujú snímače ABC - výškomer na meranie nadmorskej výšky, barometer na sledovanie zmien počasia a kompas. Okrem toho sa všetky snímače dajú automaticky alebo manuálne kalibrovať.

VIACPÁSMOVÝ GPS PRIJÍMAČ

VIACPÁSMOVÝ GPS PRIJÍMAČ
Hodinky sú vybavené viacpásmovým prijímačom GPS novej generácie, ktorý dosahuje výrazne vyššiu presnosť pri určovaní polohy používateľa. Nový prijímač dosahuje výrazne lepšie výsledky aj v miestach s obmedzeným výhľadom na oblohu.

GARMIN
010-02803-81
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Mohlo by vás zaujímať aj