GymBeam Beta alanín tablety
search
  • GymBeam Beta alanín tablety

GymBeam Beta alanín tablety

5,99 €   s DPH

4,99 €   bez DPH

Môžete mať už do 1 dňa

GymBeam Beta alanín tablety

Množstvo
Na sklade!

Beta Alanín je neesenciálna aminokyselina v praktickej forme, ktorú športovci vyhľadávajú počas náročných tréningov. Náš organizmus ho využíva na tvorbu karnozínu, ktorý dokáže regulovať tvorbu kyseliny mliečnej. To môže pomôcť pozitívne ovplyvniť športový výkon a znížiť svalovú únavu.

Beta Alanín - aminokyselina podieľajúca sa na tvorbe karnozínu, ktorý reguláciou kyseliny mliečnej môže pomôcť boostnuť športový výkon a znížiť únavu

Beta Alanín je pre telo prirodzená látka, ktorá patrí medzi neesenciálne aminokyseliny. Slúži na tvorbu karnozínu, ktorý vo svalovom tkanive vystupuje ako proteínový pufer. Ten má na starosti akési metabolické upratovanie, ktorého súčasťou je aj schopnosť znížiť prekyslenie svalov a regulovať množstvo kyseliny mliečnej. To môže mať pozitívny vplyv na športový výkon aj zníženie svalovej únavy. Túto schopnosť tak dokážete oceniť v prípade, že vás čaká náročný tréning, pred ktorým potrebujete nabudiť a boostnuť váš výkon. 

 

Beta alanín môže pomôcť k tomu, aby boli vaše tréningy dlhšie a efektívnejšie. Môžeme ho nájsť napríklad v bravčovom a hovädzom mäse, rybách či hydine. Náš organizmus si ho tiež dokáže vytvoriť aj sám, ale len v obmedzenom množstve. Jeho dopĺňanie formou stravy alebo suplementácie by však mohlo byť prospešné nielen pre profesionálnych športovcov. Oceniť to dokážu aj milovníci pohybu a cvičenia v amatérskej rovine. Jeho suplementácia je pritom vhodná pre mužov aj pre ženy, ktoré chcú pre svoj športový výkon urobiť maximum. Z jeho benefitov môžu ťažiť najmä športovci, ktorí sa venujú intenzívnym aktivitám, ako je fitness a kulturistika, powerlifting, crossfit, šprintérske disciplíny alebo kolektívnym športom.

 

Beta Alanín a jeho výhody

  • je neesenciálna aminokyselina 
  • využíva sa na tvorbu karnozínu, ktorý pomáha znížiť tvorbu kyseliny mliečnej vo svaloch 
  • môže mať pozitívny vplyv na športový výkon aj zníženie svalovej únavy 
  • môžete ho oceniť v prípade, že vás čaká náročný tréning 
  • dokáže prispieť k tomu, aby boli vaše tréningy efektívnejšie a intenzívnejšie 
  • je vhodný pre mužov aj ženy 
  • je ideálny pre každého, kto chce maximálne podporiť svoj športový výkon

 

Zloženie

Beta-alanín, objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), protihrudkujúce činidlo (fosforečnan vápenatý, stearan horečnatý).

                    

Dávkovanie

Užívajte 2 tablety 1 až 2-krát denne, ideálne pred tréningom.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 4 tablety
Beta-alanín 4000 mg 

 

Upozornenie

Doplnok výživy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Obsah: 120 tabliet

GymBeam
21069098
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.